Nije shvatila da bebe nema dok joj je nisu vratili 😡

Reakcija ove majke kojoj je beba vraćena pre nego što je uopšte shvatila da je zalutala naišla je na niz kritika i osuda na društvenim mrežama. Beba se, prema čoveku koji ju je pronašao, nalazila na betonskom stepeništu koje je vodilo do prometne ulice.

Majkl Kurdi i Leks Hartopon odlučili su da odu na plažu u Kentu, ali nisu očekivali da će biti svedoci događaja koji će ih ostaviti zapanjeni. Naime, snimili su ceo incident i objavili ga na TikTok-u.

Prema video snimku, beba je pronađena kako puzi betonskim stepenicama do prometne ulice. Majkl i Leks nisu mogli da ostave bebu bez nadzora jer su primetili da je zbunjena. Tako je Majkl uzeo devojčicu u naručje i otišao na plažu da pronađe svoje roditelje.

- Prošli smo pored tri ili četiri različite grupe ljudi - po jednu grupu sa svake strane stepeništa i dve druge na plaži, ili ukupno oko 20 ljudi. Beba je već dugo puzala i verovatno je ili ignorisana ili neprimećena - rekao je Leks.

Prvo je Majkl pitao čoveka u blizini da li zna ko je beba, a zatim je otišao na plažu da traži porodicu.

Ali ono što je naljutilo sve koji su gledali video, bila je majčina reakcija kada su vratili bebu. Iznenada se pojavljuje u video kadru, razgovara na mobilni telefon, pruža ruku i uzima bebu, ne pokazujući zahvalnost ili zabrinutost. Zatim puca loptom u ostale ljude u svojoj grupi i odlazi.

Leks i Majkl kažu da su bili šokirani incidentom i dodali da žele da događaj podele sa prijateljima i porodicom i da nisu očekivali da će dostići 1,8 miliona pregleda na TikTok-u. Osim toga, nisu očekivali da će video izazvati tako oštru kritiku majčine reakcije kada je pronašla bebu.

Autor: redportal.rs

#Plaža

#beba

#izgubljena beba

#majka

#telefon