U zelenoj haljini zablistala 😍🥰

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas proslavlja svoj 48. rođendan u svojoj vili na Dedinju. Mnogi gosti su već pristigli o čemu možete pročitati u tekstu ispod:

A onda se pojavila i kraljica. Ceca je došla posle 21 čas ispred svoje vile gde je okupljenim novinarima otkrila šta je sebi poželela na rođendan, ali i ko joj je najdraži gost.

Foto: Pink.rs/M. MIJATOVIĆ

- Šta da vam pričam novo, videli smo se pre pet dana. Hvala vam, ja se brzo spremam, organizovana sam i to za čas. Sećam se tog 18. rođendana, ostao mi je u divnom sećanju. Bilo je puno kolega koji su me ispoštovali, to mi je jako značilo jer su ozbiljne muzičke legende došle na moju proslavu. Tada sam želela sve što je vezano za karijeru, a što se ovog rođendana tiče, odavno sam shvatila da sitnice čine sreću - zdravlje, ljubav, sreća... - rekla je Ceca, pa dodala:

- Pošto se osećam kao da imam 28, i dalje razmišljam o poslu (smeh). Šalim se, skockala sam život, imam nastupe, nadam se da će se sve to održati. Ceo dan dobijam poljubce, čestitke. Anastasija mi je prva čestitala. Željko je najdraži gost, on je van konkurencije. Kada je čovek zadovoljan, godine su samo broj. Bitno je kako živite i kako se osećate u svom telu

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: Pink.rs

#ROĐENDAN

#ceca

#želje