Otkriveno zašto je grčki teniser bio toliko utučen

Najbolji grčki teniser Stefanos Cicipas igra sezonu karijere! Pored najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića osvojio je najviše pobeda ove godine i sada zauzima visoko 4. mesto na svetskoj rang listi.

Igrao je u nedelju svoje 1. Grend slem finale na Rolan Garosu i uprkos vođstvu od velikih 2:0 izgubio je od Novaka Đokovića koji je napravio neverovatan podvig pobedio sa 2:3!

Ono što je na ceremoniji dodele trofeja svima skrenulo pažnju je Cicipasova utučenost, vidljivo loše raspoloženje i neutešne reči koje su dopirale sa svih strana do ovog 22-godišnjeg talentovanog tenisera pred kojim je blistava budućnost.

Naime, Cicipas je nakon završetka turnira otkrio da je 5 minuta pre početka finalnog meča saznao da mu je preminula baka. 🥺

View this post on Instagram

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

IZVOR: IG / @stefanostsitsipas98

- Ne vrti se sve u životu oko pobeda i poraza. Poenta života je u uživanju svakog momenta bilo da ste sami ili to delite sa nekim. Podizanje trofeja i slavljenje pobeda je zaista nešto, ali nije sve u životu. Pet minuta pre nego što ću izaći na teren moja baka je izgubila životnu bitku - napisao je Cicipas na svom Instagram profilu.

- Ona je mudra žena čija vera u život i spremnost da pomogne ljudima ne može da se poredi ni sa jednom osobom koju sam sreo u životu. Ovo posvećujem njoj i hvala ti što si podigla mog oca. Bez njega ništa od ovoga ne bi bilo moguće - napisao je neutešni grčki teniser.

Autor: redportal.rs

#Rolan Garos

#grcka

#stefanos cicipas

#teniser