Kristijan 1. jula ide u tužilaštvo

Tokom današnjeg dana Kristijan Golubović ispričao je da je juče u Belu kuću dolazila policija zbog njega, gde je morao da potpiše prijavu. Naime, porodica Mišela Gvozdenovića tužila je zadrugara zbog ugrožavanja bezbednosti.

- Mišela sam zaistao gledao kao prijatelja, i to je osoba kojoj ništa nisam tražio, a on je meni tražio puno toga i dao sam mu mnogo toga. Prijavili ste me, došla je policija juče ovde, potpisao sam prijavu, zbog koje prvog jula idem u tužilaštvo, zbog ugrožavanje bezbednosti! Zamislite te kukavice, koje tužakaju, to su najmizerniji ljudi, u kriminalu sam naučio da ako se k**čiš, da ideš do kraja - ispričao je Kristijan, prenosi Blic.

- Ne znam koji je razlog bio da dođe do takve situacije, pljuvanje mene u facu, psovanje moje porodice, do rečenice da nigde neću pevati kada izađem. Čorba me je isto razočarao. Nije mi se svidelo, mislim da nije lično mislio, kada ga je pitao Kristijan za stolom da li ja smrdim, ti si rekao da smrdim, ali mislim da si to uradio da bi podržao Kristijana - rekao je Mišel, što možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadrzga Official

Autor: redportal.rs

#Kristijan Golubović

#Mišel Gvozdenović

#Zadruga 4

#policija

#tužba