Nakon 20 godina, rijalitiju došao kraj

Nakon 20 sezona, jednom od najvećih rijalitija u Americi Keeping Up With the Kardashians došao je kraj.

View this post on Instagram

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

IZVOR: IG / @khloekardashian

Rijalitiji je počeo sa emitovanjem 2007. godine i vrlo brzo krenuo da se emituje širom sveta i tako doneo slavu svakom članu porodice. Kris Džener, Kortni Kardašijan, Kloi Kardašijan, Rob Kardašijan, Kenal i Kajli Džener proveli su 15 godina na televiziji, a njihova publika ih je pratila u njihovim romansama, biznisu, porodičnim odnosima itd. Iz ovog rijalitija izašlo je 12 spinoff serija u kojima su praćeni pojedini članovi porodice. Kraj je najavila Kim Kardašijan koja je prošlog septembra najavila kraj nakon 20. sezone kao i da će poslednje epizode biti pune emotivnih momenata.

Evo šta su članovi porodice u poslednjoj epizodi 👇🏻😏:

- Mi smo proveli 15 godina sa našom članovima produkcije koji su sa nama svaki dan i našim intimnim situacijama, i oni su moja eksterna porodica. To je veoma, veoma specijalna stvar, po mom mišljenju i neverovatno je kada pomislim kroz šta sam sve prošla uz vas na mojoj strani. Ludo je - rekla je Kloi.
- Dobar period. Najbolji posao na svetu je kada možeš da radiš sa svojom porodicom svaki dan - složile su se sestre Džener.

Porodica je kraj obeležila i jednom vremenskom kapsulom koju su zakopali u domu Kim Kardašijan, u koju je svaki član porodice stavio nešto što ih podseća na njihovo vreme u rijalitiju.

Autor: redportal.rs

#Kloi Kardašijan

#Kortni Kardašijan

#Kris Džener

#kajli džener

#kardašijan

#kendal džener

#kim kardašijan