Otvorena sezona na Krovu

Posle vrlo teške i neizvesne sezone, u kojoj se za Voždovac ništa nije znalo do poslednjeg kola kada je posle drame konačno obezbeđen opstanak, Zmajevi su se okupili na Krovu kako bi počeli pripreme za novu sezonu.

Prošla sezona je bila specifična zbog više različitih faktora, a očekuje se da ova sezona bude takođe teška. Razlog leži u tome što se prema planovima ljudi koji vode srpski fudbal planira dalje smanjivanje lige što za posledicu ima ispadanje više klubova u niži rang. Zato će fudbaleri morati još bolje da se spreme jer će biti velika borba za svaki bod.

Voždovac veruje da se situacija kod njih promenila i najavljuju da ove sezone imaju drugačije ciljeve. Juče je trener Rogan izvršio prozivku fudbalera, a prvi čovek kluba Miloš Mirković je na prozivci rekao:

Situacija u kojoj se Voždovac nalazio prethodnih godina, da na svakih šest meseci drastično menja igrački kadar, promenila se. Verujemo u viziju stručnog štaba koja se bazira na postojećim igračima i smatramo da je preduslov dobrog rezultata atmosfera i odnos prema klubu koji se stvara kontinuitetom.

Trener Rogan je rekao:

Smatram da sa punim pravom imamo velika očekivanja na osnovu potencijala koji ima ovaj klub! Voždovac igra ozbiljnu ulogu u srpskom fudbalu i raduje me što su najveće pojačanje tima igrači iz prethodne sezone.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#krov

#pripreme

#sezona

#vozdovac