Pevačica podelila utiske o svojoj novoj pesmi i otkrila da je spremna da potpuno podrži verenika ukoliko dobije angažman u drugoj državi 👏💪

Pevačica Katarina Grujić nedavno je govorila za kamere RED TV-a i emisiju Whatzuuuup kroz koju je otkrila svoje utiske nakon objavljivanja nove pesme, a prokomentarisala je i vezu sa Markom Gobeljićem. 😎

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Pevačica je otkrila da je s nestrpljenjem čekala povratak na binu, otvaranje kafica i splavova, gde će promovisati svoju novu pesmu koja nosi ime Brat. Pomenutu numeru uradili su Ognjen Amidžić i Marko Kon.

- Ništa manje nisam očekivala od njih, to su veliki profesionalci, veliki umetnici. Publici se, naravno, sviđa promena, dugo nisu čuli ništa od mene, tako da sam zadovoljna svim komplimentima koje sam dobila. 😎

U spotu imamo priliku da vidimo nešto drugačiju Katarinu od one na koju smo navikli. Zastupljena je orijentalna tema, a ukoliko još uvek niste čuli pesmu, evo prilike:

IZVOR: YT / AmiG Show

Katarina Grujić i Marko Gobeljić nedavno su svoju vezu krunisali i veridbom, a pevačica je otkrila da je fudbaler Crvene zvezde trenutno na pauzi, te da planiraju malo da odmore.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Marko je sada na kraćem odmoru, kasnije ponovo počinju pripreme tako da ćemo ponovo biti malo razdvojeni, a sada da iskoristimo priliku za odmor. Marko i ja svuda idemo zajedno, tako da nije to ništa novo - rekla je pevačica i potom otkrila da bi sledila svog verenika u slučaju da zbog posla bude morao da se preseli u neku drugu državu.

- Ja njega podržavam u potpunosti i želim mu samo najbolje, i koju god ponudu da dobije, naravno, ako je bude prihvatio, zna se da prihvatam i ja - rekla je pevačica u videu koji možete pogledati ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Marko Gobeljic

#brat

#katarina grujić

#pesma

#veridba