Pevač otkrio da se između Marine i njega ugasila ljubav

Pevač Darko Lazić i njegova sada već bivša verenica Marina Gagić danima se nalaze u žiži javnosti zbog raskida veridbe. Marina i Darko potvrdili su za medije da više nisu zajedno, a pevač se sada oglasio za Republiku, gde je otkrio nešto više o njihovom trenutnom odnosu i razilaženju.

- Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas saavim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja - rekao je Darko koji je potom govorio i o navodnoj svadbi, koja nije bi bila zakazana:

- Svi mi maštamo o svadbi i lepom životu, zadesi se se nešto drugačije, Bože moj, to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja.

Foto: INSTAGRAM.COM/GAGICMARINAA

Darko Lazić nije želeo da detaljno govori o razlogu raskida, već je to sačuvao samo za Marinu i sebe.

- Čuvao bih to za nas, ona je majka mog deteta i biće uvek na prvom mestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome.

Autor: redportal.rs

#Marina Gagić

#darko lazic

#raskid

#rastanak

#svadba

#veridba