Ceo svet misli da se ne treznim, a ja pijem kafu i vodu. 😅

Pevačica Zorica Marković prisutna je na javnoj sceni dugi niz godina, a publika je zna kao vedru i veselu ženu, koja se ne ustručava da nekada malo više opsuje, što smo imali priliku da vidimo u rijaliti programima. 😅😁

Gostujući u emisiji Puls Srbije, pevačica je otkrila i svoju drugu stranu, koju publika nije imala prilike da vidi.

Naime, Zorica je otkrila da ne konzumira alkohol, već pije vodu i kafu, da joj nije potreban luksuz, već, kako je rekla, da joj kuća bude ušuškana i da ima gde da se sedi.

- Ceo svet misli da se ne treznim, a ja pijem kafu i vodu. Sutra imam nastup, biće ludilo, tako da ću tamo proslaviti na pravi način uz muziku. Nekako smo svi umorni, ne mogu da se naviknem na normalno funkcionisanje - ispričala je pevačica.

View this post on Instagram

A post shared by Zorica Marković Official (@zoricamarkovic_official)

IZVOR: IG / @zoricamarkovic_official

Takođe, Zoka je otkrila da je posetila Jerusalim, te da joj je jako velika želja da tamo ode ponovo.

- Sad bih najradije otišla u Jerusalim, prosto me vuče. Nikad ne bih bacala pare na Maldive, mene to ne zanima, sve sam to obišla. A osećaj u Jerusalimu ne može da se opiše, to treba da se doživi. Bila sam smeštena na pet minuta od Isusovog groba. Svako jutro sam se spuštala dole. Žao mi je što ne mogu da odem ove godine, jedino bih tamo otišla - rekla je Zorica, prenosi Kurir.

Autor: redportal.rs

#Jerusalim

#alkohol

#voda

#zorica marković