Roditelji su nakon posete izašli u medije

Suprugu proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Snežanu Divac ljudi je najviše prepoznaju po njihovoj fondaciji.

Ona se sumnjičila da je učestvovala u aferi Kantrimen kada je nastradao Luka Jovanović u nesreći za koju je utvrđeno da ju je izazvao Marko Milićev. Tada su mnogi mediji objavljivali priču kako je ona vozila kantrimena koji je izazvao nesreću, što se pokazalo kao lažna vest i spin, jer je ona tada vozila mini-morisa.

Snežana Divac je u intervjuu datom za Nedeljnik o slučaju Kantrimen i o Luki Jovanoviću rekla:

- To je, inače, bilo privatno izjavljivanje saučešća, nisam htela da idem praznih ruku, ali nisam ni znala kako da se pojavim u toj situaciji: da li da nosim cveće ili piće ili nešto treće. I onda sam odlučila da im kupim knjigu Putovanje duše, računajući da može da im pomogne da nađu neki smisao u tom teškom trenutku. I kao svi u takvim trenucima, kada želimo da utešimo nekoga, kažemo određene stvari. Ja sam rekla da sam sanjala Luku, ne pomišljajući u tom trenutku da mogu da budem osumnjičena i proganjana zato što nešto ili nekoga sanjam. Lukina maćeha mi je pričala da su s njegovim ocem kontaktirali i neki policajci koji su, kao, imali poverljive informacije, ali da mu niko nikada nije doneo nikakve dokaze da to ima veze sa mnom i da je počeo u sve da sumnja. Da je kontaktirao s nekom vidovitom ženom, koja mu je rekla da iza svega stoji neka moćna plava žena.

- Nekoliko dana posle moje posete roditeljima poginulog mladica, izašli su njegov otac i maćeha i rekli da sam im sumnjiva jer sam sanjala njihovog sina, i da ga ne bih sanjala da mi je savest čista. Tako da sam prvi nalet optužbi dobila po osnovu da su možda moja kola, a drugi da sam možda to ja jer sam sanjala a i gatara je rekla da je neka plava žena. Najmoćnije od svega je što su tabloidi stavili moju sliku i moja mini-moris kola, i nisam mogla da ih tužim, jer nigde jasno nisu nikada rekli da to ima veze sa mnom. Samo toliko o tome koliko je lako manipulisati ljudima.

Autor: Nedeljnik / Redportal.rs

#Snežana Divac

#kantrimen

#kola

#poseta