ŽIVOTNE LEKCIJE iz čuvene američke serije 👌

Kultna serija Seks i grad prestala je sa snimanjem 2004. godine. Od tada su snimljena 2 filma koja nisu postigla popularnost serije koja se i dan danas gleda. 

Četiri prijateljice Keri, Samanta, Šarlot i Miranda imalie su duboki uticaj na generacije gledaoca, što je dovelo do nove seksualne revolucije.Nikada nije kasno podsetiti se pouka koje su ove 4 dame urezale u svest gledateljki za ceo život.

Gej prijatelji za vezu bez seksa. Ljubavnici dolaze i prolaze a oni uvek ostaju. Muškarac sa povećanom željom za šoping koji će uvek biti tu kada vam treba rame za plakanje.

Foto: Printscreen Instagram / @sexandthecity

Biti singl je ok. Iako status single devojke nije uvek donosio sreću, one su nas naučile kako da se za to vreme dobro zabavljamo. Biti singl znači biti samostalan i nezavisan.

Nemoguće je biti u vezi sa muškarcem koji se loše ljubi. Samanta je bila žena koja je otvoreno pričala o seksu, a preko jedne činjenice nikako nije mogla preći. Za nju je to automatski značilo prekid veze.

Najvaznija veza je ona koju imate same sa sobom. Ove nezavisne žene tražile su samo malo ljubavi i dobar seks. Ne pomenu identiteta.

Foto: Printscreen Instagram / @sexandthecity

Ne mojte odugovlačiti vezu koja je osuđena na propast. Nemojte ignorisati znakove u nadi da će se vremenom sve promeniti na bolje. Odugovlačenjem veze za koju znate da neće potrajati gibite mogućnost da upoznate onog pravog.

Na kraju dana želite biti sa muškarcem koji vas zasmejava i razume. Kada nestane zaljubljenost i uzbuđenje šta vam ostaje? Dobar prijatelj koji će znati kako da vas nasmeje i koji će vas razumeti.

Foto: Printscreen Instagram / @sexandthecity

Suprotnosti mogu probuditi ono najbolje u vama. Svi znamo da se suprotnosti privlače, ali i da teško opstaju ako su dve osobe potpuno različite, Međutim ako pronađete način kako da funkcionišete zajedno, ove veze mogu biti fantastične. Svojom različitošću upotpunjavaćete život jedan drugom. Setite se Mirande i Stiva.

Gospodin pravi ne mora biti savršen. advokatica Miranda završila je sa konobarom stivom. Prelepa Šarlot je završila sa ćelavim advokatom Herijem. pogledajte malo oko sebe i dajte šansu osobi kojoj inače ne bi.

Foto: Printscreen Instagram / @sexandthecity

Svima su potrebni prijatelji. Ako nas je išta ova serija naučila, to je vrednost pravog prijateljstva. Nikada nemojte zapostaviti prijatelje zbog partnera.

Autor: redportal.rs

#seks i grad

#životne lekcije