Odbila honorar za snimanje spota 💸💸💸

Rijaliti učesnica Maja Marinković postala je poznata javnosti učešćem u Zadruzi, ali se pre nje pojavila u spotu za pesmu Lepe žene, koju izvodi pevač Ivan Mihajlović Švarc. 🎶

Pomenuta numera objavljena je 2013. godine, a ukoliko već niste, možete je čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / xVisual

Maja je tokom spota igrala u kupaćem kostimu, a u jednom momentu prosula je po sebi celu flašu šampanjca. 😏😅

Ivan Mihajlović Švarc otkrio je za Kurir da je Maja tada odbila honorar za snimanje spota, jer, kako je rekao, ima svog tatu koji joj pruža sve.

– Maju sam upoznao na Fejsbuku. Bila je slatka, ni nalik na današnju. Znala je ko sam, a odbila je honorar koji sam joj ponudio. Rekla je da ima sve u životu, valjda od oca. Posle je moj tatu majstor rekao da njen ćale priča neke krimi-priče. Bila je stidljiva, povučena, ne znam šta joj sve ono treba što je uradila od sebe. Otac je zvao kad smo snimali i rekao da ne bude previše golotinje. Posle mene je bila kod svih drugih – kaže pevač i dodaje:

Foto: Printscreen YouTube/xVisual

– Mora da je dobila savet da se ponaša kao dileja. Sigurno glumi. Znam samo da se unakazila sa svim filerima. Ne znam šta joj bi kada je bila kao med. Kada smo snimali spot čak se i snimatelj zaljubio u nju. Bila je kao anđeo, nekako srazmerna. Moj tip žene je Karmen Elektra, Pamela But, Silvija Sejnt, i Maja je imala figuru boli glava, a da se nije punila, bila bi druga Karla Bruni – zaključio je pevač.

Autor: redportal.rs

#lepe zene

#maja marinkovic

#spot