Ivan Rajić odlučio je da se posveti muzici koju će sam stvarati

Još jedan učesnik muzičkog takmičenja Zvezde Granda je nedavno diskvalifikovan. Ivan Rajić obavestio je svoje pratioce i sve one koji su ga tokom takmičenja podržavali da je diskvalifikovan jer je nakon 6. kruga odbio da potpiše ugovor sa Grand produkcijom, koji traje 9 godina.

- Dragi prijatelji, ovim putem vas želim obavestiti da je moj nastup sinoć ujedno bio i moj poslednji nastup u Zvezdama Granda. Hvala vam svima na podršci koju ste mi pružali od mog prvog pojavljivanja na ovoj sceni. Želim se zahvaliti i Grand produkciji na ukazanoj prilici koju sam po mom mišljenju iskoristio na najbolji mogući način. Nažalost u ovom trenutku moje karijere jednostavno nisam spreman napraviti ogroman korak kao što je potpisivanje ugovora od 9 godina, ovim odbijanjem sam dobio obaveštenje da sam diskvalifikovan, te da se moj put ovde završava. Ne znam koliko ste mogli primetiti da sam u takmičenju imao stil pevanja i ponašanja upravo onako kako ja osećam muziku i voleo bih ostati veran onom što sam ja zapravo. Osetio sam da potpisivanjem ugovora gubim ono što vam predstavlja Ivan Rajić. Ja ću se u budućnosti posvetiti drugim projektima, a možda se nekada budemo opet gledali na najvećoj sceni Balkana, nikada se ne zna šta život nosi. Možda će neki misliti da je ovo greška, ali ne mogu protiv sebe… Želim svu sreću kolegama koji su prošli dalje i s pažnjom ću vas pratiti sve do finala. Vaš Ivan Rajić - napisao je Ivan na Instagram nalogu.

View this post on Instagram

A post shared by IVAN RAJIĆ 🎤💎 (@ivanrajic_diamond)

IZVOR: IG / @ivanrajic_diamond

Ivan je objasnio da u budućnosti želi da se posveti muzici koju će sam stvarati i otvaranju manjeg studija.

- Odlučio sam da krenem u izradu mini studija u kojem ću početi da pišem i izvodim svoje pjesme. Takođe, dobio sam dosta ponuda za svirke zahvaljujući vama koji me podržavate i uskoro krećem u realizaciju istih – napisao je Ivan između ostalog, prenosi Objektiv.

Neke od pesama koje je Ivan Rajić otpevao u pomenutom takmičenju možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Zvezde Granda

Autor: redportal.rs

#diskvalifikacija

#ivan rajić

#takmičenje

#zvezde granda