Partizan ima procente

Prelazni rok još zvanično nije počeo, ali fudbalska pijaca u Evropi uveliko radi. Ovog leta je mimo svih planova i Evropsko prvenstvo, što će dodatno odložiti neke transfere ali neki su već sada na pomolu.

Partizan je već završio Saničanina iz Vojvodine, ali još niko nije prodat kako bi klub prihodovao novac koji mu je potreban za normalno funkcionisanje. Novac Partizan može da dobije i od transfera Sadika jer ima procente od naredne prodaje. A izgleda da će Almerija prodati Sadika ima, govori se o Valensiji.

Visoki napadač je postigao 20 golova za crveno-bele, iznenadio je sve učinkom na španskom tlu i skrenuo na sebe pažnju brojnih klubova iz Primere. Poslednji u nizu koji se javio da je zainteresovan da dovede Sadika je Valensija.

Ukoliko bi Almerija ovog leta prodala Sadika, Partizanu bi išlo čak 40 odsto novca od tog transfera. Druga opcija koju imaju Španci, kako je nedavno objasnio Miloš Vazura, generalni direktor srpskog kluba, je da za 3.000.000 evra otkupe 30 odsto tih Partizanovih procenata, pa bi Parnom valjku ostalo još 10 odsto od prodaje.

Autor: mozzartsport.com / redportal.rs

#Transfer

#almeria

#partizan

#sadik

#valensija