Preticao sve redom da bi izbegao gužvu, pa pao sa nekoliko kg kokaina 😐

Prava filmska potera dogodila se u Velikoj Britaniji kada je izgrednik star 39 godina bežao od policije.

Ovaj osuđeni vozač bmw i8 se zbog optužbi povezanih s drogom nakon što je učestvovao u policijskoj poteri. Sve je počelo nakon što je vozač Sajmon Padžet na auto-putu koristio zaustavnu traku kako bi izbegao saobraćajnu gužvu. Kada su policajci uočili krenuli su za njim.

IZVOR: YT / West Midlands Police

U početku Padžet signalizira zaustavljanje uz na ivicu puta, ali to je bio blef jer prvom prilikom ubrzava i odlazi u daljinu. Video-kamera na policijskom vozilu snimila je muškarca starog 39 godina kako prolazi kroz nekoliko crvenih svetala i vozi 145 km/č u zoni gde najviše može da se vozi od 50 km/č. Nakon nekoliko ludih minuta potere, bmv se zaustavlja u parku, nakon čega Padžetov saputnik (40) Din Ston iskače iz vozila zajedno s rancem i beži dalje.

Slobodnadalmacija.hr prenosi da se potera nastavila u 2 smera, još nekoliko minuta, nakon čega Padžet shvata da ne može da pobegne policajcu koji ga progoni. Vozač se zaustavlja na levoj strani ulice i odustaje.

Suvozač je uhvaćen nakon što je pokušavao da uđe u obližnji taksi. Policija je pronašla ranac sa 5 kg kokaina od čega 1 kg pripada suvozaču, a 4 kg Padžetu.

Autor: Slobodnadalmacija.hr

#Beg

#Velika Britanija

#droga

#poilicja