Crvena Zvezda će u borbu za plasman u LŠ morati bez velike uzdanice

San navijača Crvene zvezde o štoperskom tandemu Dragović-Milunović ostaće nedosanjan. Naime, Nemanja Milunović potpisao je danas 2-godišnji ugovor sa turskom Alanjom, objavio je zvanično taj klub.

Stameni štoper bio je jedan od najboljih igrača čete Dejana Stankovića, a 6 meseci su trajali pregovori srpskog šampiona o produženju ugovora sa bivšim reprezentativcem Srbije.

Na kraju je Milunović ipak odlučio da se otisne u inostranstvo, u klub koji je zauzeo 7. mesto u turskoj ligi prošle sezone i bio jedno od najprijatnijih iznenađenja u toj zemlji.

IZVOR: TW / @Alanyaspor

Milunović je imao i ponudu iz Saudijske Arabije, ali se ipak na kraju opredelio za tursku Superligu, u kojoj bi trebalo da provede naredne 2 sezone.

To znači da će čelnici Zvezde morati da zasuku rukave i nakon Dragovića dovedu još jednog štopera koji će popuniti prazno mesto u poslednjoj liniji tima.

Prema rečima Zvezdana Terzića, kao zamena za Milunovića figurira Srđan Babić, koji je sličan profil levonogog visokog štopera. On je igrač Crvene zvezde koji se godinu dana nalazio na pozajmici u Famalikau.

Autor: redportal.rs

#milunovic otisao

#nemanja milunovic

#nemanju milunovica

#otisao iz zvezde