Rekli su joj da je treba držati kao pozitivan primer

U novoj emisiji Magazin In tema je bila vrednost jedne žene određuje njen izgled, a gosti su bile pevačice Zorana Pavić, Vera Matović, Stanojka Mitrović Ćana, Zlata Petrović i Dragica Radosavljević Cakana.

Foto: Printscreen YouTube/RTV Pink Official

Pevačica Zlata Petrović ovom prilikom otkrila je da sada živi najlepše jer u ovim godinama može svoje vreme da priušti sebi kako joj odgovara.

Foto: Printscreen YouTube/RTV Pink Official

- Ja ne dozvoljavam da moj muž izgleda bolje od mene, može da izgleda samo tu blizu - izjavila je Cakana na aktulenu temu i izazvala smeh u studiju.

Pevačica Vera Matović otkrila je voli kada svog supruga dotera, da bude lepši od nje.

Narodna pevačica Stanojka Mitrović Ćana, ekskluzivno u emisiji otvorila je dušu o teškom životnom periodu iz 2013. godine kada je preživela borbu sa tumurom dojke.

Foto: Printscreen YouTube/RTV Pink Official

- To je bila 2013. godina, i to je najteža godina u mom životu apsolutno. Posle operacije sam imala nenormalnu potrebu da se našminkam i sredim. U bolnici su mi rekli da me treba držati za pozitivan primer - ispričala je Ćana.

Foto: Printscreen YouTube/RTV Pink Official

Multimedijalan umetnica Zorana Pavić progovorila je o svom gubitku kilograma i vedrim duhom dovela atmosferu do usijanja u studiju.

A na samom kraju video-snimka, koji možete pogledati u nastavku, pevačice su zapevale čuveni hit Vere Matović Miki, Milane. 😅

IZVOR: YT / RTV Pink Official 

Autor: redportal.rs

#Zorana Pavić

#cakana

#stanojka mitrović ćana

#vera matović

#zlata petrović