Voditeljki televizije navodno nude stan, kola i šofera 🧐🚗

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je, nakon 10 godina rada, dala otkaz na televiziji Hepi, na kojoj je vodila jutarnji program. Nakon što je otkrila da više neće biti deo pomenute televizije, voditeljka je govorila o novim ponudama i rekla da je odbila platu od 250.000 dinara, te da sada živi kao podstanar i vozi polovan auto, ali da u budućnosti želi da živi luksuznim životom. 😎

- Odlučila sam da odbijem platu od 250.000 dinara. Meni plata nije presudna, ali jeste važna. Od svega toga, najvažnije je da ja ostanem dosledna sebi i svojim gledaocima. To znači da budem glas naroda u svojim emisijama, da budu zastupljene patriotske teme, da se ekranizuju nepravde običnog čoveka, jer sam novinar koji sluša i čuje patnju naroda. Važno je i da televizija na koju idem ima nacionalnu frekvenciju, jer će tu moći da se čuje glas naroda kroz mene. Znam u životu šta mogu da doprinesem televiziji na kojoj radim, jer se sve u šoubizu meri kroz novac - rekla je Jovana za Blic i potom dodala:

- Živim kao podstanar, vozim polovan automobil. Nisam zaslužila da posle tolikog šera na toj televiziji živim takvim životom. Hoću da živim luksuznim životom, zaslužila sam.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Voditeljka je otkrila da trenutno pregovara za novi posao i da joj čak 5 različitih televizija nudi da pređe kod njih.

- Deset godina sam radila na Hepi televiziji i ta televizija je meni u srcu. Ja sam tu počela, nastala, tu sam napravila svoje ime i prezime. Ponosna sam na to šta sam dala toj televiziji, ostavila sam veliki medijski kapital Hepi televiziji. Dala sam celu sebe. Ja ne prelazim, ja dolazim da ostanem i da pobedim, to je velika razlika. Otvoreno je tržište, ja sam sada žena na tržištu. Imam 5 ponuda sa 5 različitih televizija. Sada sam u biznis prometu. Koliko daš, toliko dobiješ – kazala je voditeljka u emisji AmiG Show i napomenula kako je u igri i stan u elitnom naselju.

Pored svih pomenutih uslova, Jovana bi imala luksuzno vozilo i šofera koji bi svakodnevno dolazio po nju.

- Jovana je ovih dana u svakodnevnim pregovorima sa nekoliko televizija, te će kroz par dana doneti konačnu odluku. Najbolja ponuda stigla je sa jedne od najgledanijih televizija gde joj navodno nude stan u elitnom naselju, ličnog šofera i skupoceno vozilo koje će svakodnevno dolaziti po nju. Pored toga, njoj je čitav tim ljudi na raspolaganju i velika cifra je u igri – poručuje izvor za Blic.

View this post on Instagram

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

IZVOR: IG / @jovanajeremicmilosevic

Autor: redportal.rs

#Otkaz

#Televizija

#jovana jeremić

#plata

#voditeljka