Fantazije u kojima ja uživam uvek podrazumevaju ili totalnu podređenost ili totalnu dominaciju, što zavisi od mog raspoloženja. 🤭🤫

Anon (39), zanimanje nepoznato

Fantazije u kojima ja uživam uvek podrazumevaju ili totalnu podređenost ili totalnu dominaciju, što zavisi od mog raspoloženja.

I dalje volim da čitam erotsku literaturu i još uvek istražujem šta je to što bi moglo da mi se dopadne, a da ranije nisam radila. Grupni seks sa strancima je moja omiljena fantazija, kao i ona u kojoj imam analni odnos.

Pali me svaka vrsta golotinje. Komadi odeće od crne kože i čipke, takođe su vrlo seksi. Volim da maštam kako vodim ljubav na najrazličitijim mestima; u parku, pored reke, u ambaru, ili na onim mestima gde postoji velika opasnost da neko može da me vidi.

Moja omiljena fantazija se dešava na mom poslu. Nalazim se iza svog kancelarijskog stola, nemam gaćica na sebi, a neko - bilo muškarac ili žena - poigravaju se sa mojom pi**om.

Sledi oralni seks, a koristi se i vibrator. Ovaj uljez je sakriven iza mog stola. Nakon toga, odlazim na sastanak poslovnog odbora, kome prisustvuje veći broj muškaraca i žena, a sastanak se ubrzo pretvara u orgije.

U ovoj fantaziji, ja sam vezana za stolicu, a drugi ljudi mi rade sve ono što požele. Sada sam na stolu i nečiji ku**c mi je u ustima, a druga, meni nepoznata osoba, uživa u mojim sisama.

Ostali prisutni me stimulišu oralno, neko mi dira vaginu, a drugi ližu moj anus. Još uvek sam privezana za sto, tako da ja ne mogu da ih sprečim da rade ono što oni žele.

Autor: Keri Šarp

#Orgije

#grupni seks

#seks

#sex