Jel se osećate matoro?

Malo stariji od nas se sigurno sećaju hit komedije Kul momci (odnosno Superbad u originalu) koja je izašla... Pa, verovali ili ne, pre 14 godina! 😲

Urenebesna priča nas je tad vodila kroz doživljaje dva ortaka koji moraju da se pomire s tim da je sredna škola gotova i da će ubuduće morati da se brinu sami o sebi kao individue, ali imaju i plan kako da dođu do onoga što žele (nije teško pogoditi o čemu je reč kad su tinejdžeri u pitanju 😉) na zabavi koju planiraju sami da organizuju.

IZVOR: YT / Movieclips Classic Trailers

Naravno, njih dvojica nisu sami jer imaju i trećeg drugara, Fogela, koji i nije toliko blizak sa njima, ali je ipak više njihov nego član neke druge ekipe.

Ipak, Fogel jedini ima plan kako da dođe do alkohola za žurku - preko svoje lažne lične karte, u kojoj se zove Meklavin (otprilike macan-ljubavnik) i gde piše da je stanovnik Havaja. 😂

Foto: Sony Pictures/nepoznato

Ovaj delić filma je ostao ikoničan i deo na koji se uglavnom najviše smejemo. E sad, možda niste primetili, ali imaginarni Meklavin je rođen 3. juna 1981, što znači da danas puni 40 godina! 😲 Nije malo, zar ne?

Glavni autor filma Set Rogen (u filmu glumi policajca sa brkovima), međutim, rekao je više puta da nema šanse da će se ikad snimiti nastavak.

- Ta priča je suviše lična, tako da kad bih radio nastavak ne bi bio organski, odnosno autentičan - rekao je pre nekoliko godina kada su ga pitali za mogućnost snimanja.

Kada je u pitanju Fogel, odnosno Meklavin, njega je odlično odglumio Kristofer Minc Plase, koji je ipak 8 godina mlađi od Meklavina. Naime, on je takođe rođen u junu, ali 1989. godine. Naravno, posle ovog filma su usledile druge uloge i za njega, ali se od tad dosta promenio, u šta možete da se uverite i ovde. 👇

Foto: miami.cbslocal.com/nepoznato

Svakako, Meklavinu želimo srećan rođendan! 🎂 Ako ništa drugo, mi smo ti koji ga volimo i dalje! ❤

Autor: redportal.rs

#kul momci

#meklavin

#puni 40 godina

#superbad