Konte, Poketino, Inzagi, Ančeloti, Kuman, Totenhem, Vulfsi, Inter, Real, Barsa - SVI menjaju

Čini se da posle kraja ove sezone ni sami klubovi ne znaju šta tačno rade. Juventus oterao Pirla, doveo Alegrija, Real se razišao sa Zidanom, došao Ančeloti, Fiorentina dovela Gatuza iz Napolija, a "napolitanci" Spaletija. Konte otišao iz Intera, dolazi Simone Inzagi, a Konte će verovatno u Totenhem.

Ovo nije ni polovina cele priče i jako je logično ako ništa ne razumete iz prve. I nama je bilo potrebno da složimo kockice i vidimo šta i kako, međutim, ono što sada izgleda kao izvesno jeste da će Antonio Konte postati novi trener Totenhema.

Prema podacima koje saopštava Fabrizio Romano, a to je gotovo uvek bez greške, agenti Kontea pregovaraju sa Totenhemom o višegodišnjem ugovoru, a sa njim bi verovatno trebalo da ode i Paratići, bivši sportski direktor Juventusa.

IZVOR: TW / @FabrizioRomano

Inače, na mesto Antonija Kontea je pre samo sat vremena zvanično došao Simone Inzagi, dugogodišnji trener Lacija, a od danas trener Intera kao šampiona Italije.

IZVOR: TW / @Inter_en

Do kraja leta se očekuje bar još nekoliko velikih promena kada je u pitanju pozicija trenera, a sve oči uprte su u Barselonu koja razmatra pitanje Ronalda Kumana. To bi moglo da pokrene novu lančanu reakciju.

Autor: redportal.rs

#Engleski fudbal

#Treneri

#fudbal