Jedan od sigurnih načina da zauvek izgubite prijatelje

Izgleda da u današnje vreme nije retkost da nevesta izgubi prijatelje zbog svojih ekstremnih zahteva za venčanje.

Takva situacija dogodila se skoro na jednom venčanju u Americi, kada je mužu nevestine dobre drugarice praktično zabranjeno da prisustvuje venčanju i to iz razloga njegove visine.

Umesto da suprug deveruše prisustvuje velikom danu, mlada je navodno želela da muškarca isključi sa svečanosti zbog njegove visine, navodi se u objavi deveruše na Redditu.

Ona je želeći da ostane anonimna postavila čudno pitanje na forumu gde ljudi pitaju da li greše u građanskim sporovima i objasnila je da joj je veoma neprijatno zbog povučenog poziva.

- Nije imala datum odmah, jer nije bila sigurna kako će biti sa COVID-om, a sada ima datum i rekla mi je da misli da bi bilo bolje da moj suprug ne dođe. Pitala sam je zašto, a ona u početku nije želela da mi kaže, ali onda je rekla da je to zato što je on niži od mene i izgledao bi čudno na slikama - izjadala se devojka.

Njen suprug je visok 165 cm, dok je ona sama nešto viša od 166 cm, prema njenoj tvrdnji.

Deveruša je objasnila da je ponudila nevesti da ona za venčanje obuje ravne cipele, ali nevesta nije bila spremna na kompromis, jer će ostatak zvanica biti na visokim potpeticama.

Kada je deveruša rekla nevesti da neće prisustvovati venčanju bez muža, nevesta je ipak pokušala da je ubedi u suprotno.

- Rekla je da je taj dan o njoj, a ne o meni i mom mužu i da bi trebalo da poštujem njene želje o njenom danu. Rekla sam joj da je plitka i da ćemo doći ili ja i moj suprug zajedno, ili niko od nas dvoje - naglasila je deveruša.

Suprug deveruše je naravno podržao ovu odluku i rekao da se ne bi dobro odrazilo ako bi se udovoljilo zahtevu neveste. Međutim, deveruša je želela da dobije povratnu informaciju od Reddit zajednice o tome da li je njihov stav opravdan.

Na Redditu takođe preovlađuje stav da je nevesta pogrešila zbog prekoračenja usredsređenog na izgled.

Znatiželjni korisnici Reddita pitali su da li se nevesta i muž deveruše ne slažu, ali deveruša je pojasnila da su se njih dvoje lepo slagali, iako mu nevesta nije bila njena omiljena drugarica. Svakako, prema mišljenju deveruše, ona to nikada nije mogla da primeti, tako da to nije moglo igrati ulogu u odluci neveste.

- Vi i vaš suprug ste 100% u pravu. Šta je, pobogu, mislila da ćete odgovoriti? Mislim da stav "oboje ili ni jedan od nas" potpuno pošten - napisao je glavni komentator posta.

- Za nekoga ko se sprema da se venča, ona izgleda neobično pojma šta brak podrazumeva - napisao je drugi korisnik ove mreže.

Čiju biste vi stranu zauzeli?

Autor: redportal.rs

#visina venčanje

#zabranila venčanje

#zabranila zbog visine

#zabranili mu visine