Sjajan start Srbina

Počeo je novi pohod za 19. Grend slem trofej u sezoni! Novak Đoković upisao je rutinsku pobedu na startu turnira Rolan Garos u Parizu!

On je za manje od 2 sata "počistio" Tenisa Sandgrena sa 3:0 u setovima (6:2, 6:4, 6:2) i došao do 4. pobede u međusobnim susretima sa Amerikancem u kojima ima maksimalan učinak.

- Posle sjajnog prvog seta sa moje strane on je počeo da igra bolje, podigao je nivo igre. U principu sam vrlo zadovoljan nivoom moje igre - istakao je srpski teniser.

IZVOR: TW / @rolandgarros

Ono što je obeležilo 1. Noletov ovogodišnji meč na pariskoj šljaci je podatak da je 1. put odigran muški meč u večernjem terminu od 21.00 čas u istoriji Rolan Garosa!

- Počastvovan sam što sam odigrao prvi muški noćni termin na Rolan Garosu. To je potpuno drugačije, bilo mi je pomalo čudno pod svetlima - rekao je Novak posle meča.

Nole je nakon osvajanja turnira u Beogradu došao u Pariz vidno raspoložen i sa najvišim namerama, iako ga očekuje težak žreb.

Već u četvrtfinalu bi mogao da se sastane sa Rodžerom Federerom koji je fenomenalnom igrom započeo turnir, a već u polufinalu sa najvećim rivalom u istoriji tenisa Rafaelom Nadalom koji je do sada osvojio 13 titula u Parizu i izgubio samo 2 meča!

Autor: redportal.rs

#Grend Slem

#Pobeda

#Rolan Garos

#novak djokovic

#pariz