Prijavila ga supruga, koja je pronašla fotografije i video-zapise

TOKIO: Policija u Tokiju uhapsila je 52-godišnjaka zbog sumnje da je pre 8 godina više puta seksualno napao 10-godišnju ćerku svog poznanika u njenom domu.

Prema policiji, Hiroji Araki priznao je optužbu. Policija je saopštila da je optužen za seksualno nasilje nad devojčicom u noći 29. aprila 2013. godine u njenom domu, izvestio je Sankei Shimbun, a prenosi Japan Today. Policija ga je citirala rekavši da je istu stvar učinio devojčici najmanje 10 puta kako bi zadovoljio svoju seksualnu želju.

Policija je rekla da je prošlog jula Arakijeva supruga pronašla fotografije i video-zapise na njegovom računaru na kojima se vidi da je seksualno napao devojčicu i konsultovala se sa policijom u Kiti Vardu.

Araki je kasnije izbrisao podatke, ali policija je zaplenila hard disk i uspela da preuzme najmanje 50 fotografija i video-zapisa.

Policija je rekla da je Araki bio čest posetilac kuće devojčice jer je poznavao njenog oca. Otac devojčice i on bi pili zajedno i ponekad bi tu prenoćio. U tim prilikama Araki je išao u sobu devojčice i upozoravao je da nikome ništa ne govori.

Autor: japantoday.com / redportal.rs

#Tokio

#devojčica

#hapšenje

#muškarac

#zlostavljanje