Instagram zvezda bizarno okončala svoj život

Poznati Instagram influenser Anhel Ernandes Grado, na mreži poznatiji kao s2k_wya izvršio je samoubistvo nakon što je za njim bila pokrenuta policijska potera. Da stvar bude još bizarnija, on je to samoubistvo snimio u lajvu koji je delio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Anhel je bio optužen za zlostavljanje sopstvene 25-godišnje devojke, koja je ujedno i majka njegovog sina. Devojka je prijavila da ju je 48 sati držao zarobljenu u stanu, tukao i seksualno napastvovao.

Užasi koje je devojka pretrpela uključivali su i davljenje i udarce sekirom u glavu, a uspela je da pobegne iz njihovog stana u San Dijegu u trenutku kada je Grado izašao ostavljajući je vezanu.

IZVOR: TW / @instablog9ja

On je njoj pretio da će ukoliko ga prijavi policiji on kupiti pištolj i izvršiti samoubistvo, što je na kraju i učinio.

U poslednjoj poruci koju je poslao svojim pratiocima na Instagramu rekao je da mrzi svoj život i da mu je dosta svega.

- Nisam slabić. Samo je**no mrzim svoj život, brate. Toliko sam umoran od ovog je**nog života, je**š policiju - rekao je Grado.

Policija je preko sat vremena pokušavala da ga ubedi da se preda, nakon potere koju je on celu snimao i strimovao na društvenim mrežama.

Kada ga je policija opkolila Grado je mahao pištoljem, plakao i vikao kako voli svog sina, dok su policijski helikopteri kružili nad njegovim vozilom. Sve ovo zabeležio je na lajvu, kao i sam čin samoubistva koji je potom usledio.

Anhel je pucao sebi u glavu, nakon čega je policija pokušala da ga hitno preveze do Urgentnog centra, ali za njega je bilo kasno.

Autor: redportal.rs

#influenser samoubistvo

#influenser zlostavljao ženu

#samoubistvo u lajvu

#snimio samoubistvo