Osvrt glumice na 2020. godinu i njene odluke

Američka glumica Rebel Vilson koja se proslavila svojim ulogama u filmovima Bridemaids i Pitch perfect, dala je intervju za američki magazin InStyle u kom je govorila o modi, zdravom životu i promenama koje je napravila prethodne godine.

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

IZVOR: IG / @rebelwilson

Rebel Vilson je prošle godine napunila 40 godina i odlučila da napravi promene u svom životu što se tiče zdravlja. Ona je skinula preko 30 kilograma i dobila potpuno novi pogled na život. Ona je malo dublje zavirila u svoju karijeru i privatan život.

Njen film Isn't It Romantic doživeo je ogroman uspeh, ona je promenila svoj način života, i raskinula veridbu. Povodom gubitka kilograma Rebel je rekla da je trebala ranije da pokrene svoju inspirativnu Godinu zdravlja (Year of Health).

- Sada kada znam da mogu, nekad se osećam tužno jer to nisam ranije uradila. Možda sam trebala da probam to sa 30, a ne 40 godina. Ali svačiji put je drugačiji, nije trka ili takmičenje. Uvek sam nekako sporije napredovala, ali trudim se da se ne poredim sa drugim ljudima - rekla je Rebel.
View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

IZVOR: IG / @rebelwilson

Međutim, Rebel kaže da je svoju zavisnot od hrane zamenila modom i šopingom. 😏

Sebe sam častila Yves Saint Laurent torbicom jer trudim se da budem zdravija i da častim sebe nečim drugim, a da nije hrana. I mislim da sam sada svoju zavisnost sa hrane prebacila na šoping. NIkad nisam mogla da nosim te neke stvari visoke mode, jer nisam mogla da stanem u njih, a sada mogu da uđem u njih i opsednuta sam - objasnila je glumica.
View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

IZVOR: IG / @rebelwilson

Rebel Vilson uskoro će se naćo na nekoliko novih projekata, od kojih je drama The Almond and the Seahorse, kao i komedija Senior Year u kojima će Rebel i glumiti i biti producent. Glumica će se naći i u ulozi režisera u filmu Girl Group 2022. godine.

Autor: redportal.rs

#Pitch Perfect

#dijeta

#film

#mršavljenje

#rebel vilson