Uzbudljiv teniski dan je pred nama

Senzacija odmah na početku Grend slem turnira Rolan Garos u Parizu!

Jedan od favorita za osvajanje trofeja i 4. teniser sveta Austrijanac Dominik Tim šokantno je eliminisan već na startu takmičenja!

On je u 1. kolu izgubio od Španca Pabla Anduhara u 5 setova nakon 4 i po sata borbe!

Tim je osvojio prva 2 seta i nakon toga prepustio naredna 3 seta 68. teniseru sveta za konačnih 2:3 ( 6:4, 7:5, 3:6, 4:6, 4:6)!

IZVOR: TW / @rolandgarros

Španac koji je senzacija Rolan Garosa nedavno je pobedio Švajcarca Rodžera Federera i tako ga eliminisao odmah na startu takmičenja u Ženevi i sprečio povratak u velikom stilu jednog od najboljih tenisera sveta!

Srpski teniser i 41. reket sveta Filip Krajinović danas od 11.00 časova izlazi na teren i protivnik će mu biti 214. teniser sveta Nemac Maksimilijan Marterera.

Dušan Lajović takođe danas izlazi na teren od 14.00 časova i protivnik mu je Nikoloz Basilašvili. Njih dvojica do sada su se sastala 4 puta u kojima Gruzijac vodi sa 3:1.

Federer nakon pomenutog poraza u Ženevi i nekoliko meseci odsustva sa terena danas se takmiči protiv Uzbekistanca Denisa Istomina.

IZVOR: TW / @rolandgarros

Srbija će imati i ženskog predstavnika Ivanu Jorović koja se danas sastaje sa Čehinjom Terezom Martincovom.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nakon osvajanja Belgrade opena sutra izlazi na parisku šljaku u pohod na novu Grend slem titulu!

Podsetimo, Nina Stojanović je eliminisana sa Rolan Garosa, dok su se srpski teniseri Miomir Kecmanović i Laslo Đere plasirali u 2. kolo i zakazali srpski duel! Više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Grend Slem

#Roland Garros

#pariz

#tenis