Pevačica za RED TV otkrila kako je zadovoljna rezultatima svoje nove pesme Bebe ko te jebe 🧐

Pevačica Dara Bubamara govorila je za kamere RED TV-a i emisiju Whatzuuuup, i tom prilikom otkrila nešto više o svojoj novoj pesmi, emotivnom statusu i planovima za karijeru. 😎🎶

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Dara je 21. maja napunila 45. godina. Sebi je poželela sreću i zdravlje, a što se tiče karijere poželela je hit Bejbe ko te jebe. Kada smo već kod Darine nove pesme, pevačica je otkrila zbog čega je baš ovaj naziv odredila za poslednju pesmu koju je izdala:

- Tražila sam nešto interesantno, nisam želela da snimam nešto obično, i onda kada sam čula to: "depra", "Rio"... Oduševila sam se i rekla sam to je to! To publika voli kod mene, a opet pesma se i peva. Mislim da je u pravi momenat ova pesma izdata zato što su svi u fazonu - dosta depre!

IZVOR: YT / OfficialDaraOnline 

Pesmu Bebe ko te jebe Dara je izdala 24. maja, a ona se ubrzo zavrtela društvenim mrežama i našla na Jutjub trendingu. Pevačica je otkrila da je za sada veoma zadovoljna rezulatima koje njena nova pesma postiže i dodala:

- Kod mene nije kao kod nekih da za noć bude sve, milionski pregledi... Mnogi plaćaju reklamu, nemam ništa protiv toga, ali kod mene je sve prirodno. Kvalitetna pesma i sve ide polako.

Takođe, Dara je otkrila da bi nakon spektakularnog koncerta u Areni, koji je odražan 2018. godine, volela da ima još jedan koji bi nadmašio prvi. Kada je reč o nastupima, prvi je zakazan za jun u Novom Sadu.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Pevačica je tokom intervjua otkrila da je srećna i zaljubljena, ali o privatnom životu više neće pričati u medijima jer je u proteklom periodu, kako kaže, mnogo stvari u vezi sa njenim emotivnim životom izmišljeno.

Ceo razgovor sa Darom Bubamarom možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Dara Bubamara

#bebe ko te jebe

#emotivni život

#intervju

#pesma

#red tv

#whatzuuuup