Bela predstavlja savršen spoj ženstvenosti, jednostavnosti i opuštenog stila 🧐

Miss Sixty na našim prostorima ima gotovo kultni status, zahvaljujući autentičnim denim komadima koji brišu granicu između strit estetike i estetike visoke mode. Popularnost ovog italijanskog brenda ne prestaje od 90-ih, ali ništa ne može da se poredi sa buzzom koji je postigao kampanjom za proleće/leto 2021, čije je zaštitno lice supermodel nove generacije Bela Hadid. 😎

Obučena u najnoviju kolekciju Miss Sixty, Bela predstavlja savršen spoj ženstvenosti, jednostavnosti i opuštenog stila – odnosno onog kul stava koji nam se istovremeno čini veoma bliskim i potpuno nedostižnim.

Foto: redportal.rs

U kampanji je možemo videti u belom stajlingu sa vintidž farmerkama dubokog struka i topom sa puf rukavima, u kojem izgleda kao modna boginja savremenog doba, ali i klasična, retro američka devojka.

It komadi za proleće su farmerke u ružičastoj, crnoj i beloj boji i svim nijansama plave, kao i trendi topovi različitih krojeva, od minimalističkih modela bez rukava do onih asimetričnog oblika, sa volanima ili pak metalnim detaljima.

Foto: redportal.rs

Novu kolekciju Miss Sixty možete pronaći u multibrend concept prodavnicama Fashion&Friends u šoping centrima Galerija Belgrade, Ušće, Rajićeva i Delta City u Beogradu i Promenada u Novom Sadu, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.

Autor: redportal.rs

#MODA

#bela hadid

#miss sixty

#nova kolekcija

#zaštitno lice