Hoće razvod, neće stan 🤯

Kristijan Golubović iz dana u dan ističe kako mu baš prija nova devojka Kristina. A da to nije prolazna faza, govori u prilog to što je obavio razgovor sa produkcijom i zamolio ih da ga puste da se lično vidi sa Ivanom i traži joj razvod.

 - Ivani je sve jasno, svesna je da se Kiki zaljubio i da više ništa ne može da se učini kada je njihov brak u pitanju. Ivanu je povredio kao nikada do sada, i on je toga svestan i ono što ga trenutno najviše plaši jeste to da Ivana može da mu zabrani da viđa ćerku Veru. Zato on ne želi da čeka završetak rijalitija, nego je zamolio produkciju da mu obezbede hitan razgovor sa Ivanom. Nije baš bio siguran da li će Ivana pristati, ali se vodio time da imaju oko čega da razgovaraju i da moraju da reše neka pitanja. On od supruge želi samo razvod i da mu dozvoli da ima pristup devojčici. Stan u Kraljevu želi da im ostavi, ali honorar od Zadruge planira da zadrži kako bi obezbedio sebi krov nad glavom u kom će verovatno živeti sa Kristinom -  priča izvor za Star blizak Ivani.

 - Ima mnogo ljudi koji su privrženi Ivani, pa se on uplašio i za Kristininu bezbednost ako izađe iz rijalitija pre njega, iako niko nema nameru da se bavi njom. Ivana se nije ni nadala da će da joj priča bajke i da se pravda zarad pomirenja, jer je vrlo svesna da su završili za sva vremena! Ne pada joj na pamet da mu oprosti seks koji svakodnevno ima u rijalitiju. Jedino je iznenađujuće što nije želeo da sačeka da ona zatraži razvod, već je to učinio on prvi -  završava izvor.

Autor: Star

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević

#Zadruga 4

#ivana