Jovo je u trenutku nestanka kod sebe imao veliku svotu novca.

Beogradski trener Jovo Kecman (51) nestao je 24. septembra prošle godine u Malom Mokrom Lugu. U februaru 2021. pojavile su se sumnje da su njegovi ostaci pronađeni u vikendici Velje Nevolje. Otac Mile Kecman dao je uzorak za DNK analizu, a kako je rekao za medije, nema podudaranja.

- Kako su mi u policiji rekli, nijedan DNK se ne podudara sa mojim, tako da zaključujem da nisu pronađeni njegovi ostaci - kazao je otac koji više od osam meseci ne zna gde mu se nalazi sin.

Jedva govoreći od bola, objasnio je da svakodnevno zove policiju da vidi ima li napretka u istrazi.

- Govore mi da se i dalje traga za njim - ispričao je Kecman, koji je u novembru prošle godine izgubio i majku.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN

Jovo je u trenutku nestanka kod sebe imao veliku svotu novca.

Kako je ranije za medije ispričala njegova devojka, kod sebe je taj dan imao samo ličnu kartu i najmanje 16.000 evra. Mobilni telefon mu je ostao kod kuće.

- Jovo je nekoliko dana pre nestanka počeo da skuplja novac. Tad je, takođe, odlučio da proda kuću, koja vredi oko 300.000 evra i našao je kupca, napravili su predugovor. I Miletu, ocu je tražio da podigne kredit. Rekao je da prodaje kuću jer ne može više da se bavi treninzima, da mu je dosadilo i da hoće da ide u penziju. On nikome nije dugovao novac i nije imao finansijskih problema, tako da ne znam za šta mu je bio potreban novac - ispričala je ranije sagovornica.

Tad nam je objasnila da je beogradski trener dve nedelje pre nestanka počeo da bude uznemiren.

Foto: Nestali Srbija

- Stalno je gledao kroz prozor, na sat kao da nešto čeka. Stalno je bio nervozan i pričao je da ima neki lični problem, ali ne i koji. Radio je normalno, držao je treninge, imao je mušterije, ali nije mogao da bude posvećen poslu zbog tog ličnog problema - objasnila je ranije sagovornica.

Jovov nestanak

Jovo je poslednji put viđen u Glavnoj ulici u Malom Mokrom Lugu gde je došao sa prijateljem. Zamolio ga je da ga tu "ostavi" jer treba da se vidi sa drugom i rekao mu je da će kući da se vrati taksijem. Njegov otac Mile je nestanak prijavio nedelju i po dana kasnije. - Nismo očekivali da će mu se nešto desiti, pomislili smo da je možda negde otišao da se odmori, da se isključi od svega. A drug sa kojim je trebalo da se nađe, mislim da taj lik ni ne postoji - ispričala je devojka Jove Kecmana.

Autor: telegraf.rs

#DNK

#Jovo Kecman

#Mali mokri lug

#veljko belivuk