Rijaliti zvezde u SAD se međusobno podžavaju, ponekad

Američka rijaliti zvezda, Lisa Rina, u nedavnoj objavi na svom Instagram profilu pustila je svoju sliku na kojoj nosi bikini iz kolekcije druge tv ličnosti koja se takođe proslavila putem rijaliti programa - Kloi Kardašijan.

Lisa je time pokazala zeleni dvodelni kupaći kostim linije Good American iza koje stoji upravo ova Kardašijanka, ali i svoju fantastičnu figuru, kojom se ne mogu pohvaliti ni mnogo mlađe žene.

Naime, ova zvezda rijalitija tv šoua Prave domaćice sa Beverli Hilsa ima (verovali ili ne) 57 godina. 😲

- Obožavam ovaj kostim - napisala je ona kratko u ovoj objavi, ali je objavila i nekoliko storija u ovom istom bikiniju.

Ni Kloi nije ostala dužna na ovu pozitivnu vibraciju, tako da je u svom storiju ripostovala jednu od ovih slika, postavivši krunu na Lisinu glavu.

Naravno, usledili su komentari oduševljenja ali i pitanja kako je ova žena, koja je već u sedmoj deceniji života, uspela da očuva izgled dosta mlađe osobe. Kada je Lisa u pitanju, ispostavilo se da se pre svega radi o jogi, koju ona upražnnjava već 26 godina, i za koju kaže da odgovara njenom tipu tela. Međutim, osim joge, tu su i redovne vožnje biciklom, ali i ples, što se može videti i iz priloženih objava sa Instagrama. 😄

View this post on Instagram

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna)

IZVOR: IG / @lisarinna

View this post on Instagram

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna)

IZVOR: IG / @lisarinna

Autor: redportal.rs

#Lisa Rina

#bikini

#kloi kardašian

#rijaliti zvezda