Izgubili su gotovo sve što su imali 😥

Pevačica Natalija Kils suočila se proteklog vikenda sa velikim gubitkom. Naime, njoj je kuća izgorela do temelja, a ovim povodom oglasila se na društvenim mrežama.

- Ovog vikenda smo moj suprug i ja doživeli požar, i to ne bilo kakav nego onaj zbog kog je moralo da bude angažovano 200 vatrogasaca i za koji je bilo potrebno 12 sati da se ugasi - otkrila je Natalija.

View this post on Instagram

A post shared by Cruel Youth (@cruelyouthxo)

IZVOR: IG / cruelyouthxo

- Izgubili smo gotovo sve što smo imali, ali je, na svu sreću, naš komšija uspeo da spase našeg psa Bambija. Sada počinjemo život ispočetka, ali zajedno. Sve ovo je užasno i tragično, a naročito neće biti lako jer smo iza sebe ostavili godinu koju je nama, kao i svima ostalima, obeležila pandemija koronavirusa, ali i pored svega osećam sreću i zahvalnost što smo uopšte živi. Hvala hrabrim vatrogascima koji su rizikovali svoje živote da spasu druge. Hvala i prijateljima i članovima porodice kod kojih možemo da prespavamo dok ponovo ne budemo imali svoj dom - dodala je pevačica.

View this post on Instagram

A post shared by Cruel Youth (@cruelyouthxo)

IZVOR: IG / cruelyouthxo

Podsećanja radi, njena karijera u usponu je prekinuta ispadom u muzičkom talent šou-programu Iks Faktor u kom je izvređala jednog takmičara do te mere da su je čelnici ovog šoua izbacili iz žirija, nakon čega se povukla na neko vreme iz javnosti, a potom počela da predstavlja pod drugim imenom - Tedi Sinkler.

Autor: redportal.rs / Pink.rs

#Natalija Kils

#Požar

#pevačica