U oba slučaja na licu mesta konstatovana smrt

Prva nesreća se dogodila oko 5 č. kod Mol pumpe u smeru ka Subotici, nekoliko kilometara od petlje Sever. U ovoj nesreći poginuo je muškarac star 47 godina. Prema rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihove ekipa primila je poziv policije u 5.16 č, ali je nažalost na licu mesta konstatovana smrt nesrećnog vozača.

Kako piše Kurir, nesreća se dogodila nakon izletanja sa puta, ali za sada nisu poznte okolnosti same nesreće, a više informacija znaće se nakon uviđaja.

U nesreći koja se dogodila oko 6 č. mosta Beška u smeru ka Novom Sadu poginule dve za sada nepoznate osobe. U nesreći su učestvovali kombi i terertno vozilo, a smrtno su stradali vozač i suvozač ih kombija. Prema rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa poziv je od strane policije zaprimila u 6.08 č, ali je i ovde mogla samo da bude konstatovana smrt dve osobe.

Jednu osobu koja je zadobila povrede, zbirnula je ekipa hitne pomoći iz Beške, nakon čega su je transportovali u UC KCV, ali stepen povreda još uvek nije poznat.

Tela nesrećnih ljudi iz smrskanog kombija su izvukli novosadski vatrogasci. Više detalja znaće se nakon uviđaja i istrage.

Autor: kurir.rs

#SAOBRAĆAJNA NESREĆA

#auto-put

#poginuli