Zorana prokomentarisala odnos koji je Jovana imala sa Vladimirom Tomovićem

Kako se bliži finale Zadruge 4 od sada ćemo u emisiji Pitam za druga imati priliku da čujemo i gledamo podršku zadrugara koji se još uvek nalaze u rijalitiju. Tokom jedne od emisija imali smo priliku da saznamo da je porodica Dragane Spasojević najavila tužbu za Taru simov, a večeras se u studiju RED TV-a, zajedno sa Anom Radulović i Ivanom Šopić, našla podrška Jovane Ljubisavljević.

Jovanina drugrica Zorana otkrila je da je misicu upoznala pre oko 4, 5 godina kada su zajedno radile neku promociju. S obzirom na to da su najbolje prijateljice, Zorana je tokom emisije otkrila da joj je Jovana ostavila šifru od Instagram naloga, te da se ona sada dopisuje sa njenim fanovima.

Foto: Printscreen RED TV

Zorana je ukratko prokomentarisala odnos koji je Jovana imala sa Vladimirom Tomović i tom prilikom kazala da je po njenom mišljenju to bio drugarski odnos, te da je Tomović malo mlađi od Jovaninog oca, tako da je sigurna da između njih ništa više nije bilo.

Kada je reč o Stefanu Kariću sa kojim je Jovana sada u vezi, njena drugarica izjavila je da misli da je jako zaljubljena u Stefana i da pretpostavlja da je srećna sa njim, u suprotnom mu se ne bi stalno vraćala. Kako kaže, Karića ne poznaje dovoljno da može neke od njegovih postupaka da razume, pogotovu njegovo vređanje.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Jovanina drugarica smatra da je ona sada dosta opuštenija i da su je sve svađe i napadi samo dodatno ojačali. Kada je ulazila u Zadrugu imala je dogovor sa Lukom, međutim, izgleda da nije bila svesna koliki pritisak će imati unutra.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Zadrugarkina porodica i prijatelji se ne oglašavaju jer je tako misica zatražila kada je razgovarala sa svojim roditeljima, priča Zorana.

Autor: redportal.rs

#Stefan Karić

#Zorana

#jovana ljubisavljević

#misica

#pitam za druga