Par pokušao da izbegne poštovanje protivepidemijskih mera

Tokom protekle godine parovi koji žele da se venčaju morali su da budu kreativni zbog različitih ograničenja koja su uvedena zbog pandemije koronavirusa.

Jedan par u Indiji je možda pomislio da je pronašao dobru caku, ali stvari se nisu baš odvijale onako kako su se nadali.

Par po imenu Rakeš i Dakšina rezervisao je let avionom Spajsdžeta smislivši da u vazduhu organizuje ceremoniju svog venčanja, kada je to na kopnu već bilo nemoguće zbog strogih protivepidemijskih mera koje važe u Indiji.

Oni su unajmili let iz grada Madurai u Indiji i pozvali prijatelje i porodicu da prisustvuju njihovoj ceremoniju u vazduhu.

Prema navodima medija, par je sa sobom u avion poveo 160 gostiju.

IZVOR: TW / @htTweets

Takođe, oni navodno nisu rekli avio-kompaniji šta rade. Na nesreću, ovo je izazvalo problem kada je kompanija saznala, jer je skup prekršio protivepidemijske propise.

Avion je u toku svog leta preleteo hram Madurai Meenakshi Amman, gde je par prvobitno nameravao da se venča.

Nejasno je sa kakvim kaznama bi Dakšina i Rakeš mogli da se suoče, ali se čini da je avio-kompanija spremna za tužbu.

- Oni su već bili obavešteni o smernicama ponašanja u toku leta avionom. Međutim, uprkos ponovljenim zahtevima, gosti nisu sledili smernice. Avio-kompanija preduzima mere prema postavljenim pravilima - izjavio je predstavnik Spajsdžeta.

Zvaničnici aerodroma, sa svoje strane, kažu da nisu imali pojma o planu para da napravi venčanje u avionu.

Autor: redportal.rs

#venčali se avionu

#venčanje avion

#venčanje avionu

#venčanje vazduhu