Kolo sreće se okreće 💘💝💖

Nenadu Aleksiću Ša je izgleda došlo iz du*eta u glavu. Ili se pojedini bar nadaju tome.😊 Raskinuo je Aleksić sa Tarom Simov prethodne nedelje, i to javno (drukčije i ne može).

Rekli bismo da su među onima koji se raduju ovoj vesti i porodica Nenada Aleksića, ili bar takav utisak žele da ostave u javnosti. A nije ni reper imun, sve više pominje Ivanu i njihove lepe trenutke.

Tako je bilo i sinoć u emisiji Pretres nedelje:

- Kad pričamo o braku, svi živi znaju da je ljubav Ivanina i moja, to je bilo stvarno... Ja ne mogu da vam objasnim! Ja sebi ne smem da dam za pravo, zbog svega što sam Ivani uradio, ni da pomislim na te neke detalje i pričam o braku uopšte, o njoj... Ja bih se ogrešio kada bih rekao da mi je u tih 7 godina bilo ružno, bilo je to prelepih 7 godina - objašnjavao je reper.

I ništa ne bi bilo čudno da nedavno nije procurila prepiska Ivane i njene bliske prijateljice u kojoj se može pročitati da joj je Aleksić poručio da ga sačeka po izlasku iz Zadruge.

- Haha, a jesi luda, sve mu uze ženo! Još mesec dana ili? - započela je dopisivanje Ivanina prijateljica, a ostatak pročitajte u nastavku:

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Autor: redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#ivana aleksić

#prepiska