Oni znaju kako

Astrolozi tvrde da su ova 2 znaka skoro uvek raspoložena za akciju... U krevetu, naravno. Ako ih imate za partnere, onda ste verovatno i detaljno upoznati sa njihovim navikama.

Škorpija

Iako su jako nepoverljivi i sumnjičavi, jednom kada Škorpija odluči da ste odani i vredni poverenja, pokazaće vam svoju divlju stranu.

Njihova poznata strastvenost i prezir prema uobičajenom osiguraće da vam ljubavni život nikada neće biti dosadan. Seks im je stalno na pameti pa očekujte da će vam slati seksi poruke ceo dan, pratiti novosti u svetu seksualnih igračaka i biti spremni na eksperimentisanje s pozama.

Ovan

Njima vlada Mars, planeta koja je zadužena za seksualni nagon i zato ne čudi što se i Ovan našao na ovoj listi. Jako su energični i vole rizikovati pa s njima uvek budite spremni na spontanost.

Poznati su i po svom oštrom umu pa su majstori dvosmislenih insinuacija pa od njih možete očekivati pozive na akciju u savršeno neprimerenim trenucima.

Za razliku od Škorpija, kojima treba emocionalna povezanost s njihovim seksualnim partnerima, Ovnovi su nezavisni i bez problema će imati listu prijatelja s povlasticama, ili uživati u seksu na 1 noć čak i ako nema romantike, piše Purewow.

Autor: redportal.rs / Krstarica

#Horoskop

#Ovan

#seks

#Škorpija