Pevačica govorila o životu u Italiji i Japanu 🌏

Popularna pevačica Slavica Ćukteraš bila je gost ovoga jutra na RED TV-u u emisiji Kasni Zornjak, gde je sa Draganom Marinkovićem Macom otvoreno govorila o učešću na takmičenju Zvezde Granda, a rekla je nešto više i o svom životu u Japanu i Italiji.

Slavica Ćukteraš tokom muzičke pauze koja je trajala oko 6 godina živela je zajedno sa bivšim suprugom Vladom i sinom u Japanu i Italiji. Kako je rekla, u Japanu je potpuno druga dimenzija, tamo je mirno, uređeno, svi voze hibride, nema buke, jedino što se čuje su ptice.

Foto: Printscreen RED TV

Jako lepa iskustva nosi i iz Italije, gde je živela u nekoliko gradova, a danas živi u Novom Sadu, jer smatra da sa sinom ne bi mogla da se izbori sa onim što Beograd nosi.

Tokom emisije pevačica je govorila o svom učešću u popularnom takmičenju Zvezde Granda i tom prilikom otkrila da se na dan audicije predomislila i nije želela da ide. Međutim, majka joj to nije dozvolila i odvela ju je na takmičenje. 😎

Slavica se prvi put pojavila u Zvezdama Granda 2014. godine i bila je u grupi sa Tanjom Savić, Darkom Filipovićem, Banetom Mojićevićem, Stevanom Anđelkovićem, a od tada, pa sve do danas, mnogo se toga promenilo, kako je rekla.

Foto: Printscreen RED TV

Naime, pevačica je uporedila svoje pripremanje za nastupe tada, kada nije imala novac za skupu garderobu, šminku, frizuru i slično, i pripremu današnjih takmičara gde oni imaju svoje stiliste, koreografe....

- Dinar nisam imala u džepu, išla sam u Piramidu da se oblačim - otkrila je pevačica i potom dodala da je danas takmičenje na neki način izgubilo smisao, jer jako mali broj pevača nakon takmičenja uspeva da se izdvoji i napravi veliku karijeru.

Kada je reč o planovima za karijeru, Slavica nam je otkrila da trenutno radi na jednom velikom projektu, planira da izda 3 pesme, ali datum premijere još uvek nije poznat. 🎤

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportalr.s

#Kasni Zornjak

#red tv

#slavica ćukteraš

#zvezde granda