Reper otkrio da u šteku ima 300 pesama od kojih će bar 23 biti potpuni hit! 😎

Iva Grgurić, Panda i Irena ovoga jutra u Razvlačenju ugostili su mladog i veoma popularnog repera Vojaža, koji je tokom emisije govorio o predstojećim saradnjama, humanitarnim akcijama koje pokreće, uspehu koji je pesma Pleši dostigla, a prokomentarisao je i nekoliko evrovizijskih nastupa. 😎

Numera Pleši, koju je Vojaž uradio za film Južni vetar, dostigla je neverovatan uspeh. Pored toga što je oduševila srpsku publiku, pesma se našla na 137. mestu najslušanijih pesama na svetu. Pored toga, na internet platformi Spotify pesma broji preko 3 miliona pregleda, što je, kako je rekao Vojaž, neverovatan uspeh.

Foto: Printscreen RED TV

Nove pesme Vojaž je najavio za jun i jul. U junu bi najvetovatnije trebalo da izađe pesma koju je uradio u saradnji sa jednim grčkim reperom, dok se za jul krčka trilogija koju je reper već najavio. Nakon trilogije Vojaž će nam predstaviti i jednu numeru koju treba da uradi sa poznatom internacionalnom zvezdom.

Poznato je da Vojaž sam piše svoje pesme, a za sada u "šteku" ima oko 300 pesama od kojih su 23 veliki hitovi, kako je rekao.

Foto: Printscreen RED TV

Kada je reč o Evroviziji, Vojaž je podržao naše devojke i rekao da ima utisak da će one da pobede! 🎤💪💪💪

Reper je nedavno, zajedno sa svojim timom, pokrenuo humanitarnu akciju. Naime, oni su u prodaju izbacili majice koje su sa motivima pesme Pleši i potpisima, a sav novac od prodaje majica ide u humanitane svrhe. 👏

Tokom emsije Vojaž je najavio duetsku numeru sa reperom Rastom. Kako je rekao, obojica su zadovoljni projektom na kome rade, ali ovoga puta nije želeo ništa više da otkriva.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Muzika

#PESME

#pleši

#rasta

#razvlačenje

#vojaž