Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom 😍😍😍

Nakon veoma uspešnog pionirskog poduhvata, virtuelnog koncerta iz dvorane Lisinski, regionalni umetnik Massimo Savić će stati na scenu Tašmajdana i obradovati mnogobrojne poklonike njegove muzike. Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije. 

- Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne? - izjavio je Massimo.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina. “Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet je čovek oseća i celog ga prožima i obuzima.

Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i feedback publike. Njegove pesme redovnu ne silaze s vrhova top listi, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima. Za svaki Massimov koncert se traži ulaznica više, a publika uvek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti! 

IZVOR: YT / aquariusrecordshr 

Posle velikog hita Mali krug velikih ljudi Massimo je ovih dana objavio i novu pesmu pod nazivom Putujemo i kad stojimo, pesma koja je inspirisana skorašnjim zemljotresom u Hrvatskoj, ali se u stihovima mogu prepoznati i svi koji su utehu od životnih nesreća pronašli u svom domu i najmilijima. 

Jedan od najpopularnijih pop-muzičara regiona, koji već decenijama gradi vrlo uspešnu karijeru i ima obožavaoce među pripadnicima svih generacija vas poziva da uživate u pesmama sa mnogobrojnih njegovih albuma i da zajedno slavite muziku, ljubav i najlepše emocije.

Massimo će nastupati 31. jula na Tašmajdanu, a 2. avgusta na Paliću. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima u sistemu Tickets.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Autor: redportal.rs

#Massimo Savić

#Tašmajdan

#koncert