Ko su supruge američkih predsedničkih kandidata?

Amerika danas odlučuje. Donald Tramp ili Džozef Bajden za predsednika na izborima za koje se kaže da su najviše podelili zemlju poslednjih decenija. Prva birališta otvorena su u 10 sati u Vermontu.

Ova tema je aktuelna već jedno vreme, a dok izbori traju mi ćemo se posvetiti budućoj prvoj dami. Da li će to biti Melanija ili Džil ostaje da vidimo.

Supruga Donalda Trampa rođena je kao Melanija Knavs 1970. u Sloveniji. Studirala je jedno vreme dizajn i arhitekturu, međutim u sred studija se seli u Milano zbog manekenske karijere. Nakon toga živela je jedno vreme i u Parizu. Ona postaje model, ali joj se rani radovi obijaju o glavu nakon što su te fotografije mediji koristili uoči predsedničkih izbora 2017. Za Melaniju Tramp se slobodno može reći da je modna ikona jer sve što ona obuče bude uvek ispraćeno, deljeno i hvaljeno. Hvali se njena smirenost i saosećanje, a mnogi veruju da bi postigla znatno više kada bi se odvažila da daje više intervjua i bude više društveno-politički angažovana.

View this post on Instagram

This October I am honoring National Substance Use Prevention Month by joining the Office of National Drug Control Policy to highlight the dedicated efforts of our Nation's youth to encourage healthy drug-free lives. Share how you are helping your community using #BeDrugFree - we look forward to hearing from you!

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

IZVOR: IG / flotus

Džil Bajden je već godinama savetnica od najvećeg poverenja svom suprugu. Očekuje se da će, ako njen muž pobedi, biti posvećena obrazovanju i da će ponovo pokrenuti Udružene snage, misiju okupljanja oko vojnih porodica koju je pokrenula sa Mišel Obamom 2011. dok je njen suprug bio potpredsednik Amerike, a Barak Obama predsednik SAD. Džil Bajden je majka i baka, a u priči o njoj istaknuto je da je Bajdenu bila najveća podrška nakon tragedija koje su ga zadesile kada su njegova prva supruga i kćerka poginule u saobraćajnoj nesreći.

View this post on Instagram

Food is love. Thank you @ChefJoseAndres.

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden) on

IZVOR: IG / drbiden

Autor: redportal.rs

#Američki izbori

#Džil Bajden

#Melanija Tramp