Pevačica govorila i o preseljenju u Austriju

Pevačicu Andreanu Čekić ekipa emisije Whatzuuuup zatekla je na snimanju emsije AmiG Show gde joj je ukrala malo vremena i sa njom razgovarala o novim pesmama koje će u narednom periodu predstaviti publici, ali i o emotivnom statusu.

Pevačicina publika, kao i fanovi Darka Lazića, s nestrpljenjem očekuju premijeru dva dueta koja su ovi popularni pevači pripremili. Za gledaoce RED TV-a Andreana je otkrila da je jedna pesma brza, dok je druga laganija, a jedna od njih biće predstavljena publici sredinom juna.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Jedna od duetskih pesama sa Darkom Lazićem snimljena je čak prošle godine, ali tada nije objavljena zbog situcije povodom pandemije koronavirusa.

- Mislim da je sada vreme - rekla je pevačica i kasnije dodala da će jedna pesma nositi ime Još uvek sam s tobom, dok za drugu pesmu još uvek nisu prelomili kada je ime u pitanju.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Spotovi za obe pesme su snimljeni pre mesec dana.

Pevačica je otkrila da se pre nekoliko meseci vratila u Austriju, gde je i odrasla, te da se tamo trudi da živi opušteno, onako kako želi. Vreme provodi sa porodicom i prijateljima, a u Srbiju dolazi samo kada ima poslovne obaveze.

Autor: redportal.rs

#andreana čekić

#darko lazić

#duet

#red tv

#whatzuuuup