Velike raskošne balske venčanice gotovo otišle u zaborav

Venčanja su se, zbog epidemioloških mera, svela na intimne ceremonije, koje mahom ne zahtevaju prave venčanice.

Svadbe koje su bile zakazane za prošlu godinu pomerene su za ovu. Međutim, niko nije mogao da zna da će mnoge epidemiološke mere i dalje biti na snazi, pa se venčanja održavaju svedeno i intimno, sa mladencima i kumovima i najužim članovima porodice.

Velike raskošne balske venčanice gotovo su otišle u zaborav, a današnje mlade češće se odlučuju za jednostavne haljine bele boje ili pak odela, odnosno kombinezone.

View this post on Instagram

A post shared by Sun Skirt (@sun_skirt)

IZVOR: IG / @sun_skirt

U poslednje vreme poznati dizajneri venčanica sve više u svojoj ponudi imaju elegantna bela odela ili kombinezone, pored klasičnih haljina za mladu.

Iako su u pitanju pantalone, u ovakvim kombinezonima možete da izgledate podjednako elegantno i ženstveno, kao u bilo kojoj drugoj venčanici.

Mnogi kombinezoni inspirisani su upravo stilovima iz 70-ih i 80-ih godina, kada su bile popularne široke lepršave pantalone i asimetrija.

View this post on Instagram

A post shared by Ines Di Santo (@inesdisanto)

IZVOR: IG / @inesdisanto

Zahvaljujući beskonačnim kombinacijama stilova, svaka mlada moći će da nađe odelo kakvo joj odgovara - bilo da je reč o kombinezonu u boho stilu, koji je ceo prekriven čipkom, ili minimalističkom, bez detalja, jednostavnog kroja.

Ovakvi kombinezoni mogu imati i rukave, ukoliko se venčanje održava u zimskim danima, ili korset, ako je u pitanju lepo vreme, piše Magazin Novosti.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Wed Society (@wedsociety)

IZVOR: IG / @wedsociety

Autor: magazin.novosti.rs

#MODA

#kombinezoni

#korona

#venčanice