Okrenula novi list 📃

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatijao kao Breskvica, kako pišu mediji, odlučila je da se povuče iz javnog života i posveti obrazovanju. Raskid sa Vojažem veoma je potresao prevačicu, a nakon njega sve se promenilo.

Breskvica je za početak rešila da se ispiše sa fakulteta na koji ide i njen bivši dečko Vojaž i upiše drugi u blizini Novog Sada.

- Breskvica se nakon raskida sa Vojažom razočarala i odlučila da napusti javni svet. Više ne želi da bude u medijima i daje bilo kakve izjave. To je trajna odluka, ali pitanje je da li će se u nekom trenutku predomisliti - rekao je za Blic izvor blizak Anđeli i napominje:

- Sve ju je poremetilo nakon raskida sa Vojažem. On je bio zadužen za kompozicije koje su njih dvoje izvodili i teško joj je da se pomiri sa tim da više zajedno neće stvarati melodije i nastupati. Zasitila se javnog posla. Svemu tome svedoči i to što se prebacila na drugi fakultet, jer ne želi više da sreće Mihajla i ima dodirne tačke sa njim. Okrenula je novi list i počela sve ispočetka. Tako je odlučila - zaključuje blizak izvor.

View this post on Instagram

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

IZVOR: IG / @brrrreskvica

Autor: redportal.rs

#Breskvica

#povlači se

#vojaž