Luna i Marko tajno su se venčali 16. maja 🤵👰

Pevačica i pobednica Zadruge 2 Luna Đogani 16. maja rekla je sudbonosno "da" svom vereniku Marku Miljkoviću. Popularni par venčao se tajno, ali neki detalji su ipak isplivali u javnost. Naime, par se venčao u Opštini Rakovica. Kako mediji pišu, primećeno je da novopečeni supružnici ne nose burme, a razlog za to je i više nego opravdan.

Naime, Marko i Luna dogovorili su se da burme stave kasnije, iako su ih već sada odabrali, jer su pevačici zbog trudnoće otekli prsti i ne može da nosi prstenje.

- Luna i Marko su odavno odabrali prstenje koje će nositi u braku, to im nije bio problem. Međutim, dogovorili su se da burme ne nose odmah po potpisivanju papira, a razlog je jednostavan - rekao je izvor Blica blizak paru.

- Đoganijevoj su, kao i mnogim ženama u poodmakloj trudnoći, otečeni delovi tela zbog drugog stanja, pa tako i prsti. Izrazila je želju da oboje stave prsten na ruku tek nakon njenog porođaja, sa čim se Marko odmah složio - dodaje izvor i zaključuje:

- Njoj mnogo znače te stvari, voli tradiciju koja se vezuje za venčanja, brak, porodicu, pa je Miljković razumeo zašto želi da u isto vreme stave burme, koje će, nadaju se, nositi do kraja života.

Foto: Printscreen YouTube/Sikter Tube

Autor: redportal.rs

#burme

#luna

#marko

#svadba

#venčanje