Avio kompanija nagrađuje najhrabije iz kovid zone

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i Er Srbija pokrenuli su kampanju pod sloganom Vreme je za predah, u okviru koje su za 10.000 zdravstvenih radnika angažovanih u kovid sistemu obezbedili vaučere sa popustom za letove ove kompanije, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Ugovor o saradnji potpisali su ministar zdravlja Republike Srbije Zlatibor Lončar i generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit na svečanosti u Palati Srbije, u prisustvu predstavnika zdravstvenih ustanova, lekara i medicinskih sestara.

Kako se navodi u saopštenju, promo vaučer omogućava popust od 50 odsto na ukupnu cenu karte Er Srbije, sa uključenom tarifom i aerodromskim taksama. Vaučeri važe za direktne redovne letove ka svim destinacijama srpskog nacionalnog avio-prevoznika, osim Njujorka, i mogu se iskoristiti za putovanja u periodu od 1. jula do 31. decembra 2021. godine.

Vaučeri srpske nacionalne avio-kompanije će biti distribuirani Univerzitetskom kliničkom centru Srbije, kliničkim centrima Kragujevca, Niša i Vojvodine, kliničko-bolničkim centrima Zemun, Bežanijska kosa, Zvezdara i Dr Dragiša Mišović, kovid bolnicama u Batajnici i Kruševcu i ostalim zdravstvenim ustanovama u kovid sistemu.

Autor: n1info.rs

#er srbija

#karte

#letovanje

#popust

#zdravstveni radnici