Reper otkrio da je uhapšen kada se zaputio da pogleda lokaciju za spot

Irena i Mila pripremile su iznenađenje za sve ljubitelje emisije Whatzuuuup i obožavatelje muzike Stefana Đurića Raste. Kroz ovaj intervju imaćete priliku da saznate mnoštvo stvari o popularnom reperu koje možda do sada niste znali, počev od njegovog detinjstva, školovanja, muzičke karijere i ćerke Tare.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Naime, Rasta je za kamere RED TV-a otkrio da je od malena znao da će muzika biti njegov poziv, ali da mu je bilo potrebno malo više vremena da u to uveri i ljude iz okoline. Završio je gimnaziju nakon koje više nije želeo da uči jer se posvetio muzici. Reperovi roditelji, koji su doktori nauka i profesori na fakultetima, su njegova najveća podrška, kako je rekao.

IZVOR: YT / RED TV

Rasta je 2017. godine dobio ćerku Taru sa koleginicom Anom Nikolić, a tokom emisije govorio je o tome da li ga je uloga oca promenila.

- Pa promenilo me je sigurno, iako u to nisam verovao. Meni je to sad banalno - kao doći će dete, ono će potpuno da te promeni. Međutim, kako je prolazilo vreme ja sam potpuno postao svestan toga da sam promenio gledanje na stvari, da sam promenio apsolutno način posmatranja na život. Ona je u isto vreme moj gas i kočnica - rekao je Rasta i potom otkrio da njegova ćerkica već zna njegove pesme i da je njegov fan.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Reperova pesma BENZ ILI BIMMER objavljena je dok je on bio u zatvoru, a Rasta je ovom prilikom otkrio da je iz pritvora davao instrukcije za njenu realizaciju.

- Pesma je nastala malo ranije, čak sam i scenario za taj spot napisao pre nego što sam uhapšen i onda mi se tog kobnog dana desilo to da sam baš išao da gledam lokaciju za taj spot, a na pola puta sam uhapšen. Posle sam davao instrukcije iz zatvora, preko advokata, kako bi to trebalo da se radi - izjavio je Rasta i dodao da mu je bilo teško kada je spot izašao, a svi sem njega su mogli da ga vide.

- Dan kad sam izašao iz zatvora, odmah to veče kada sam završio pozdravljanje sa svima, pustio sam i prvi put gledao svoj spot kao neki tuđi.

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Muzika

#pritvor

#rasta

#red tv

#tara

#whatuzuuuup

#ćerka