Kijina majka nesmotreno otkrila da su bivši supružnici radili na potomstvu

Aktuelna učesnica Zadruge 4 Nadica Zeljković nedavno je kroz izlaganje nesmotreno pomenula da su Kija i Sloba pokušavali da se pomire nakon Zadruge 1, tokom koje je pevač javno prevario ženu sa Lunom Đogani.

Nadica je kroz obraćanje Nenadu Aleksiću uporedila odnos Kije i Slobe sa odnosom koji sada imaju Tara, Ivana i on, i tom prilikom se izlanula kada je izjavila sledeće:

- Ša, tvoja veza sa Tarom neće uspeti, vratićeš se Ivani. Preklinjaćeš ženu da ti oprosti! Kao i ovi moji što su se mirili i pravili bebu… Na kraju su se rastali, ali nije to tako lako da se uradi.

Foto: Printscreen RED TV/redportal.rs

Sloba i Kija nikada nisu govorili o pomirenju ni pravljenju bebe nakon rijalitija, jedino su otkrili da su nekada provodili vreme zajedno.

- Javna je tajna da su bili zajedno posle Zadruge i da je Sloba zbog toga otkačio Lunu. Hteli su da spasu brak, čak su smatrali da je pravi trenutak da prave bebu, verovali su da bi ih to zbližilo. Kiji je najveća želja bila da postane majka, pa su radili na tome - otkriva izvor blizak bivšim supružnicima i dodaje da je period obnovljene ljubavi bio kratak, piše Blic.

Autor: redportal.rs

#Nadica

#Zadruga4

#beba

#kija

#luna

#sloba