Glumac se oglasio nakon priča u vezi sa starletom 🧐

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kome za istim stolom navodno sede Tijana Ajfon i Mima Karadžić. Na video-snimku starleta se nalazi u prvom planu, dok čovek za koga se tvrdi da je Mima, sedi na kraju stola.

Kako pišu mediji, glumac i starleta su nakon provoda otišli zajedno, a evo šta je o ovim tvrdnjama rekao popularni glumac za Blic:

- To nije tačno. Ne znam ni kako te devojke izgledaju, ni ko su. Ako su se zatekle u kafani, bile su za drugim stolom. Sedeo sam sa svojim društvom i gledao svoja posla. Ni sa kim nisam otišao posle izlaska.

IZVOR: YT / portal svet

Kako je blizak izvor za Svet otkrio, Mima i Tijana popili se nekoliko pića, a potom zajedno otišli dalje.

- Tijana je sa drugaricom došla pred fajront u lokal, ostalo je nekoliko nas samo posle zvaničnog zatvaranja. Da li je ta cura bila sa njom samo zbog pokrića da se ne sumnja da se viđa sa Mimom, ili šta je, ja ne znam. On ima svoj separe u jednom uglu, koji je malo zavučen, privatniji od ostalih stolova. Koliko sam uspeo da vidim, sedeli su, pričali, neka šala je bila za stolom, nazdravljali. Bilo je i onih pogleda, zavodničkih sa njegove strane, dok se Tijana samo smeškala. U jednom momentu, ustali su i otišli. Sad, da li su se i gde uputili, ne znam, bilo mi glupo da istrčavam za njima - rekao je jedan od gostiju lokala.

Autor: redportal.rs

#TIJANA AJFON

#demant

#mima karadžić

#oglasio se

#provod